Cosmoprof Bologna—our booth NO. E7 Hall 20

Festivali vjetor Cosmoprof of Bolonna do të mbahet në Bolonjë të Italisë nga data 16 deri më 18 mars 2023, e cila është një nga ngjarjet më të rëndësishme tregtare vjetore për industrinë globale të bukurisë.

w8

Cosmoprof of Bologna, u themelua në vitin 1967 dhe ka një histori të gjatë, e cila është e famshme për kompanitë e saj të shumta pjesëmarrëse dhe stilet e produkteve të plota. Është ekspozita e parë e markave globale të bukurisë, dhe renditet si ekspozita më e madhe dhe më autoritative globale e bukurisë nga Libri Botëror Guinness. Shumica e kompanive të famshme të bukurisë në botë kanë ngritur kabina të mëdha këtu për të nxjerrë produktet dhe teknologjitë më të fundit. Përveç një numri të madh të produkteve dhe teknologjive, ekspozita ndikon drejtpërdrejt dhe krijon trendin e trendeve botërore.

w9

w10

Kompania jonë (ShanTou HuaSheng Plastic Co. Ltd) ka marrë pjesë në Cosmoprof për shumë vite dhe ka arritur arritje të mëdha. Ne jemi gjithashtu të nderuar të marrim pjesë në të këtë vit. Stenda jonë ndodhet në E7 HALL 20. Në skenë, ne do shfaqni një shumëllojshmëri të paketimeve tona të grimit në modë dhe shpjegoni në detaje rreth veçorive dhe përdorimit të produkteve tona, për t'i bërë klientët tanë të kuptojnë plotësisht produktet dhe shërbimet tona. Mezi pres t'ju takoj në Itali!

w11


Post time: Feb-13-2023

Follow Us

on our social media
  • sns01
  • sns02
  • sns03