Shantou HuaSheng Plastik Co., Ltd nyaeta hiji produsén profésional di kosmetik bungkusan. Produk kaasup: kasus mascara, kasus sipat, kasus gloss lip, compacts kasus bubuk jeung kitu on.We nyadiakeun konsumén kalawan runtuyan téhnik pelengkap pikeun produksi. Kayaning stamping panas, sutra layar, percetakan transferable panas na las ultrasonic. Urang ogé geus terpadu sakabéh prosés produksi tina bahan baku kana produk rengse, kaasup suntik molding, niupan molding, plating vakum, lacquering UV, touch lemes.