The Cosmopack Asia

The Cosmopack Asia dilaksanakeun dina Nopémber 12 nepi 14, 2019 di Asia Dunya Expo sarena, anu dikumpulkeun luhur bungkusan di dunya jeung pabrik, kaasup bahan baku sarta nyusun, mesin produksi, desain kemasan, produksi kaserang, parabot produksi kosmétik sarta labél swasta. éta am perdagangan penting acara taunan pikeun ahli sarta industri kageulisan Asia.

parusahaan urang (ShanTou HuaSheng Plastik Co. Ltd) anu ogé ngahormatan pikeun ilubiung dina acara taunan ieu jeung stan kami téh 11-G02.In adegan, urang ditampilkeun rupa-rupa bungkusan warna makeup fashionable urang jeung ngajelaskeun di jéntré ngeunaan pamakéan produk urang jeung ngembangkeun, nyieun konsumén urang pinuh ngartos produk jeung jasa urang.

Éta ngahargaan hébat urang papanggih loba nasabah dilongok stan kami sarta museurkeun produk urang dina mangsa pameran!

The Cosmopack Asia is the time kadalapan nu parusahaan urang geus milu dina, keur strategi marketing global urang. Ti perbaikan kualitas layanan & produk dina parusahaan jeung akumulasi pamasaran pangalaman strategi, huasheng geus nyieun kamajuan ajeg.

Ayeuna Prakira alam salajengna eureun di pamasaran global:, Cosmoprof of Bologna 2020.12-15 Maret

Pilari maju ka pasamoan anjeun di Italia taun hareup!

dgfd (1)

dgfd (2)

dgfd (3)

dgfd (4)

dgfd (5)

dgfd (6)


Post time: Nov-19-2019