The Cosmopack Asia

Azia Cosmopack u mbajt më 12 nëntor në 14, 2019 në Azi Botërore Expo Arena, e cila mbledhur paketimin e lartë në botë dhe prodhuesit, përfshirë lëndëve të para dhe formulimin, makineri të prodhimit, dizajn paketimit, prodhimin e kontraktuar, mjetet kozmetike prodhimit dhe etiketë privat. ajo është e rëndësishme jam ngjarje tregtisë vjetore për ekspertët dhe industrinë e bukurisë aziatike.

Kompania jonë (Shantou Huasheng Plastic Co Ltd) jemi të nderuar edhe të marrin pjesë në këtë ngjarje vjetore dhe stendat ynë është 11-G02.In skena, ne shfaqet një shumëllojshmëri të paketimit tonë modë kozmetikë ngjyra dhe të shpjegojë në mënyrë të detajuar në lidhje me përdorimin e produkteve tona dhe zhvillimit, të bëjë klientët tanë të kuptojnë plotësisht produktet dhe shërbimet tona.

Është kënaqësia jonë e madhe për të përmbushur një shumë e konsumatorëve vizituar stendat tona dhe të interesuar në produktet tona gjatë ekspozitës!

Azia Cosmopack është koha tetë që kompania jonë ka marrë pjesë në, për strategjinë globale e marketingut. Nga përmirësimi i cilësisë së shërbimit dhe produkteve në kuadër të kompanisë dhe akumulimin e marketingut përvojë strategji, Huasheng ka bërë përparim të qëndrueshëm.

Tani Parashikimi ndalesa e ardhshme në fushën e marketingut globale:, Cosmoprof e Bolonjës 2020.12-15 MARS

Looking forward për të takimit ju në Itali vitin e ardhshëm!

dgfd (1)

dgfd (2)

dgfd (3)

dgfd (4)

dgfd (5)

dgfd (6)


Post time: Nov-19-2019